MEP Internationaal komt naar Arnhem!

Al meer dan twee jaar zijn uw Gelders gastheer en gastvrouw bezig met het naar Gelderland halen van een internationale MEP Conferentie. Over een maand is het dan zover: meer dan honderdtachtig Europese jongeren uit 28 verschillende landen, zullen naar Arnhem komen om MEP The Netherlands in onze Gelderse hoofdstad… Lees verder »

MEP Gelderland schittert op de Nationale Conferentie

Zelfsturende auto’s, de stijgende jeugdwerkeloosheidscijfers, de gevolgen van de Eurocrisis en Eurosceptische sentimenten; zomaar een paar onderwerpen waar dertien Gelderse scholieren deze week tijdens MEP Nederland hebben besproken.    MEP Nederland is de tweede ronde van het Model European Parliament. De dertien Gelderse delegatieleden zijn geselecteerd vanuit de MEP Gelderland conferentie in… Lees verder »

Gelderse MEP conferentie 2017 groot succes

Van 15 mei tot 19 mei heeft de 28e conferentie van het MEP Gelderland plaatsgevonden. Meer dan honderddertig leerlingen -afkomstig van dertien Gelderse scholen- kropen in de huid van een Europarlementariër en bogen zich over belangrijke Europese vraagstukken, waaronder de vluchtelingenproblematiek, de dubieuze Europese geneesmiddelenmarkt en de economische crisis. De week begon… Lees verder »